Τρίτη, Δεκεμβρίου 04, 2007

Οι νευροεπιστήμες πρόκειται να αλλάξουν ριζικά την πληροφορική

Μέχρι σήμερα δεν έχουμε μια συνολική θεωρία για το πώς δουλεύει ο εγκέφαλος, όπως λέει και ο Jeff Hawkins σε αυτή την ομιλία του. Και θεωρεί ότι αυτό οφείλεται στο ότι δεν έχουμε ορίσει ικανοποιητικά τη νοημοσύνη. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, λέει: Ο εγκέφαλος δεν είναι σαν έναν πολύ ισχυρό επεξεργαστή, όπως ο ηλεκτρονικός υπολογιστής. Είναι περισσότερο σαν ένα σύστημα μνήμης που καταγράφει αυτά που βιώνουμε και μας βοηθά να προβλέπουμε, "ευφυώς", τι θα συμβεί στη συνέχεια. Η έλευση όλων αυτών στην πληροφορική θα φέρει πολλές νέες εφαρμογές... που θα συμβούν πολύ νωρίτερα απ'ότι περιμένουμε.

2 σχόλια:

messy mind είπε...

better late than never... πολύ καλό ρε συ το βιντεακι... και επιτέλους κάποιος που να να θέλει να χρησιμοποιήσει τον εγκέφαλο.. αντίθετα με όσα μαθαίνουμε νομίζω ότι πρέπει να μπει πιο ενεργά στο παιχνίδι... και επίσης είναι πολύ σχετικό με αυτό που υποτίθεται θέλουμε να κάνουμε στην εργασία.. και μου έδωσες αφορμή να ψάξω παραπάνω..
thanx

Ανώνυμος είπε...

徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿