Τετάρτη, Φεβρουαρίου 13, 2008

lolzzzzzz

Μιας και τελειώσαμε (χμμ) με τον μεγαλύτερο όγκο υποχρεώσεων γι αυτό το εξάμηνο, μπορούμε πια να γελάσουμε και λιγάκι...

Αυτό είναι ένα από τα πιο αστεία videos που έχω δει ποτέ !!!!!!(ακόμα και τώρα γελάω)
(Ο "Benny Lava" θα έπρεπε να καθιερωθεί ως το επίσημο soundtrack του blog !!)
Και δεν αναφέρομαι μόνο στα απίθανα κοστούμια, τα τρελά χορευτικά και τα λοιπά, αλλά στο γεγονός πως το παρόν βιντεάκι συνιστά μια υπέροχα αστεία ακουστική πλάνη - οι τραγουδιστές όντως μιλούν ινδικά όμως δεν μπορείς να πείσεις τον εαυτό σου οτι δεν ακούς αγγλικά, ειδικά σε κάποια σημεία, εγώ τουλάχιστον ήμουν σίγουρη πως άκουγα τις αγγλικές φράσεις των υπότιτλων.(απαραίτητη προϋπόθεση να μην γνωρίζεις την ινδικήν)
Αυτή η αντίληψη..και η πρότερη γνώση..και η βιολογική οργάνωση..τραγικό μυστήριο..δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το τι βλέπουμε, τι ακούμε, τι αισθανόμαστε (πχ phantom limbs) και -σύμφωνα με τον Ευαγγελάτο- για το τι τρώμε...


(4:39 min)

ps. Who put the goat in there? The yellow goat Ι ate! προσέξτε καλά.. the ninja made a movement..Ακόμα ένα ξεκαρδιστικό video της ίδιας λογικής (και με τον ίδιο πρωταγωνιστή..με έχει τρελάνει ο τύπος..τι κίνηση..σοβαρά τώρα) εξαιρετικά αφιερωμένο στους ερωτευμένους για την αυριανή εμπορική εορτή!!!
(Turkey!Turkey!Lousy day!)


(3:58)
ps. Εν τω μεταξύ, οι πιγκουίνοι τι γυρεύουν στην Ινδία? συνέβη κάτι στο Νότιο Πόλο? (ή εγώ δεν έχω καλή γνώση του φυσικού κόσμου)


Τελευταίο video με (εν αγνοία τους αγγλόφωνους) Ινδούς στο οποίο αποδεικνύεται η σημασία των θηλών στην ερωτική ζωή των Ινδών και εμφανίζεται και μια οπτική πλάνη(!!) με το νερό του καταρράκτη να κυλάει προς τα πάνω.
[προσοχή : ενδέχεται να περιέχει προσβλητικό περιεχόμενο]


(5:23)Bonus video : το σουηδικό τραγούδι Boden Anna του Basshunter σε μια ακουστική αγγλική μετάφραση!
[άχρηστη πληροφορία/spoiler : εκεί που, με την ενίσχυση του κειμένου, ακούγεται ο τραγουδιστής να λέει κάτι σαν 'who needed anna?anna hit the horn!', στα σουηδικά λεέι 'hon heter anna, anna heter hon' = το όνομά της είναι άννα]


(3:33)

Εδώ βρίσκεται το video με την κανονική μετάφραση του τραγουδιού. Διηγείται τελικά την (αληθινή)ιστορία ενός νεαρου μπλεγμένου στα IRC κανάλια, που νόμιζε πως η Anna (άνθρωπος) ήταν bot (πρόγραμμα) και έπαθε μεγάλη πλάκα όταν ανακάλυψε την αλήθεια!!!(Καμία σχέση με βάρκες δηλαδή) Το εντυπωσιακό που προκύπτει είναι πως αν ο τυπάκος ήταν κριτής σε καμία δοκιμασία Turing, η Anna δεν θα πέρναγε με τίποτα..

ps. έχω δικαίωμα να βάλω tag φιλοσοφία 'because the orphan, Al, is a swampman'???

2 σχόλια:

Shipwrecked Frontier Pioneer είπε...

Θεοί οι Ινδοί. Και χωρίς υπότιτλους. Ο Travolta θα πρέπει να ζητήσει μαθήματα...

Η Anna πάντως έχει περάσει το αντίστροφο τεστ Turing.

Conscibot Amalia Tsakiri είπε...

Άπαιχτα!!!

Που τα βρήκες βρε θηρίο;
Έπεσα κάτω από τα γέλια!!!

Κα-τα-πλη-κτι-κά!!!!!