Σάββατο, Φεβρουαρίου 22, 2014

Προτάσεις για γνωσιακά κουστούμια #Τριώδιο_2014

Με εμφανή τη χθεσινή διάθεση (και βαρυστομαχιά από τα ψητά που θυσία έγιναν στον βωμό του ναού-ΜΙΘΕ), το μπλογκ της γνωσιακής κάνει παρέα στο ξεσάλωμα και τις καούρες σας. Για αυτές τις απόκριες θα σας λύσουμε τα χέρια (προσωρινά, μέχρι να δεθούν στην πλάτη μετά λευκής oversized πουκαμίσας) και θα σας προτείνουμε μοναδικά σύνολα, κομψά γνωσιακά αποκρυατικα κουστούμια για να καταπλήξετε τα πλήθη με την πρωτοτυπία σας.

Έχουμε και λέμε:
Grandmother cell: η προφανής αμφίεση με μασέλα, λευκή περούκα και ανατομικό παπουτσάκι με νευροάξονα να κρέμεται ως ουρά ή ζωγραφισμένο στο πόδι.
Cocktail party effect: το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ποτήρι του μαρτίνι και να πετάγεσαι από πηγαδάκι σε πηγαδάκι.
Pop out effect: απαιτεί παρέα, η οποία και θα ντυθεί όλη με ένα προαποφασισμένο χρώμα. Ένας θα επιλέξει να ξεχωρίσει με outfit (και μακιγιάζ) διαφορετικού χρώματος για να κάνει Pop out (#προτάσεις_για_παρέες).
Αμύγδαλα: μπορούν να ντυθούν δύο άτομα κρατώντας γνωστό ξηροκάρπι (#προτάσεις_για_ζευγάρια).
Unilateral neglect: ντύσου ό,τι θες. Μαφιόζος με unilateral neglect , Μάγια η μέλισσα με unilateral neglect, Τουταγχαμών με unilateral neglect  κοκ.To μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ντυθείς μόνο από τη μία πλευρά. Ισχυρίσου ότι δεν έχεις καθρέφτη σπίτι.
Μοντέλο: ψηλοτάκουνο με skinny jeans και απλό τοπ (έτσι έλεγε η Τάιρα στο ΑΝΤΜ) και book φωτογραφιών.
Δυναμικό μοντέλο: όλα τα παραπάνω αλλά με καλύτερο φιζίκ, έντονα χαρακτηριστικά προσώπου και μαλλί πιασμένο ψηλή αλογοουρά.
Αναπαράσταση του εαυτού σου: εκτός από το πιο απλό, πιο λιτό και πιο απέριττο είναι και μία ενδιαφέρουσα μεταφορά της κλασικής εξυπνάδας «ντύθηκα ο εαυτός μου χεχε». Παραμένει εξυπναδίστικο, βέβαια.
Rubber hand illusion: θα χρειαστείς μόνο ένα πλαστικό χέρι.
Κεντρικό βοθρίο: από τα πιο δύσκολα και μπουγιόρικα κουστούμια. Απαιτεί μεγάλη παρέα, τα μέλη της οποίας θα ντυθούν λεκάνες. Αυτός που θα στέκεται στη μέση θα είναι το κεντρικό βοθρίο  (#προτάσεις_για_παρέες).
Μικρογλοιακό κύτταρο: κρέμασε πάνω σε χλαπάτσες και όσο το πάρτυ καλά κρατεί, γύρνα τριγύρω, συμμάζευε και πέτα τα σκουπίδια. Βοηθάει να μην είσαι 1.85.
Ιππόκαμπος: περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.
Σύνδρομο αναρχικού χεριού: Απλά τα πράγματα, γυρνάς και πετάς μπουκάλια (αν δεν έχεις τα κότσια για μολότωφ).
Κύρια επίδραση: η αγαπημένη μας (κλεμμένη) ιδέα από αυτό. Σύμφωνα με το κείμενο πάντως, μπορούν να κυκλοφορούν μαζί ένας ψηλός κι ένας κοντός (#προτάσεις_για_ζευγάρια).*

(I do not own these ideas, they belong to their rightful owners. No copyright infringement intended.
Νιώστε ελεύθεροι να συμπληρώσετε.)
*Το κείμενο περιέχει και επιπλέον ιδέες, αλλά τις είδαμε κατόπιν εορτής. Κυριολεκτώ. Χθες γιορτάσαμε.

3 σχόλια:

Anonymos 352 π.Χ είπε...

+
Μέλος φάντασμα: Φοράς σεντόνι με τρύπες στα μάτια και κρατάς μια κάρτα μέλους (γυμναστηρίου κατά προτίμηση, για να έχει και νόημα. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!)

Ανώνυμος είπε...

γιου ρουλ.

xenodoxia.blogspot.com είπε...

Έχω το fashionlike.gr , μπορώ να χρησιμοποιήσω το κείμενο;