Δευτέρα, Νοεμβρίου 25, 2013

4ο ΧαραLab Meating!

Απόσπασμα από το ντοκυμαντέρ "Meet your Brain":
Γνωσιακοί νευροεπιστήμονες παίζουν με έναν διακρανικό
μαγνητικό διεγέρτη (TMS).
Στο προηγούμενο ΧαραLab είχαμε μια σύντομη γνωριμία με τον εγκέφαλο καθώς και με μια σειρά από επιστημονικές μεθόδους που μας επιτρέπουν να τον γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα, μέσα από την προβολή ντοκυμαντέρ νευροεπιστημονικού περιεχομένου. Την ερχόμενη Πέμπτη 28/11, στο 4ο κατά σειρά ΧαραLab, επιστρέφουμε στις παρουσιάσεις με την Βασιλική Ξανθή, δευτεροετή φοιτήτρια του ΠΜΣ Γνωσιακής Επιστήμης, με θέμα: Η προσοχή, η ανταλλαγή της μεταξύ δύο ατόμων και η γνωσιακή διερεύνηση του φαινομένου.

Παράλληλα, μπορείτε να προτείνετε το θέμα που θα θέλατε εσείς να παρουσιάσετε σε κάποια από τις επόμενες συναντήσεις μας, στο φόρουμ που έστησε (και) γι αυτό το σκοπό η Γεωργιάννα Χανδρίδη, επίσης δευτεροετής φοιτήτρια του ΠΜΣ Γνωσιακής Επιστήμης (ευχαριστούμε Γεωργιάννα!). Το φόρουμ αυτό θα αποτελεί τον επίσημο διαδικτυακό μας χώρο από δω και πέρα, αν και θα συνεχίσουμε να ανακοινώνουμε τις συναντήσεις μας και σε αυτό εδώ το ιστολόγιο. Γίνετε λοιπόν γρήγορα μέλη και κάντε τις προτάσεις και τα σχόλιά σας!

Το ΧαραLab θα γίνει στο "Σκασιαρχείο", περίπου 15' με τα πόδια από την είσοδο της Πανεπιστημιούπολης (την είσοδο Ούλωφ Πάλμε - χάρτης).

1 σχόλιο:

primavera_sab89 είπε...

η νέα γενιά των γνωσιακών gifs βλέπω! :)