Σάββατο, Νοεμβρίου 17, 2007

Μουσική Παρεμβολή

αγαπημένα..

The Bard's Song


και The Lights Will Stay On..


(πάντως, υπάρχει συγκεκριμένος γνωσιακός συνειρμός και προβληματισμός πίσω από την παράθεση των κομματιών.. όποιος τον βρεί- δηλαδή όποιος καταλάβει τι τρελά συνειρμίδια τρέχουν στο κεφάλι μου- κερδίζει σοκοφρέτα!! όποιος δεν το βρει, τόσο το καλύτερο-για τον ίδιο!! όποιος δεν ασχοληθεί καν, έχει ήδη κερδίσει μια θέση στον Παράδεισο!!-μην αρχίσεις να φωνάζεις shipwrecked, δεν είπα τίποτα για τον αρχιτέκτονα.. ;) )

3 σχόλια:

Shipwrecked Frontier Pioneer είπε...

1ον: έκανα embed τα video. Όπως έχω ξαναπει, δε θέλω να βάζω χέρι σε post άλλων, αλλά ένα συμμαζεματάκι δεν πειράζει, έτσι;

2ον: Ούτε μου περνάει από το μυαλό τι σχέση μπορεί να έχουν τα (πολύ ωραία, ομολογουμένως) τραγούδια με οτιδήποτε σε αυτό το blog. θα με ενδιέφερε να μάθω πάντως.

3ον: Εγώ που δε θα ασχοληθώ, τι ακριβώς θα κερδίσω; Το ανύπαρκτο προϊόν μιας ανύπαρκτης οντότητας; :D

uqbar2342 είπε...

1ον: σκέφτηκα πως όταν κάνουμε embed τα διάφορα videos που κατεβαίνει στον καθένα να ανεβάσει μεγαλώνουν τα posts και δεν φαίνονται τα προηγούμενα (που μάλλον είναι σημαντικότερα, ή έστω σχετικότερα με τους σκοπούς του blog). anyway, ευχαριστώ Αιμίλιε

2ον: ...

3ον: και να έλεγα πως δεν προειδοποίησα..

Shipwrecked Frontier Pioneer είπε...

Ίσως έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να δοκιμάσεις το RSS subscription, ώστε να μη φορτώνεται μια τεράστια σελίδα.

Μη σε πολυνοιάζει τι ακριβώς είναι, κάααατω κάτω στο τέλος της κεντρικής σελίδας του blog γράφει: "Εγγραφή σε: Αναρτήσεις (Atom)". Πάτα το και θα σου δημιουργήσει ένα live bookmark, δηλαδη ένα bookmark με drop-down menu όπου θα φαίνονται όλα τα posts του blog.
Και γενικά, μια σελίδα υποστηρίζει RSS όταν εμφανιστεί κάπου (ανάλογα τον browser) αυτό το εικονίδιο.